Formteknik
A lot for a few

Formteknik är ett av de ledande företagen i Europa när det gäller formverktyg. Samarbetet med våra kunder ska kännetecknas av ömsesidigt höga krav på kvalitet, kunskap, långsiktighet och innovativt tänkande.

Techcenter

Just nu håller vi på att planlägga vårt Formteknik TechCenter i Anderstorp. En miljö där vi kan provköra våra kunders produkter i rätt maskiner.

Capacity

Vi investerar kontinuerligt i automatisering för att erbjuda en så effektiv och säkerställd produktion som möjligt. I dagarna invigs vår helautomatiserade robotcell som kan betjäna upp till 5 maskiner dygnet runt.

Know-how

Allt handlar om kunskap. Med 35-årig erfarenhet från tillverkning av formverktyg känner vi oss trygga i vår roll och vågar därför tänka utanför gängse ramar. Morgondagens innovationer har sina rötter i redan utfört arbete.

News

Vi växer, expanderar och söker flera nya medarbetare i Anderstorp.

Formteknik är en av Europas främsta tillverkare av komplexa formverktyg till förpackningsindustrin och till den medicintekniska sektorn. Vi har under de senaste åren dubblerat vår omsättning till 200 MSEK och utökat vår personalstyrka till totalt 58 anställda i Sverige och Danmark. Dock ser vi nu att inte ens det räcker för att möta våra kunders ökade efterfrågan på det som vårt företag kännetecknas av; Innovativt tänkande, Hög kunskapsnivå, Högteknologiska konstruktions- och tillverkningslösningar, Kvalitet och Flexibilitet. I nuläget befinner vi oss därför i ytterligare en expansiv fas där vi siktar på att rekrytera nya medarbetare. Bäst på jobbet och vassast inom din nisch? Eller nybörjare med rätt inställning? Då kan det vara just dig vi söker.

Read older news